Prawidłowa higiena w branży gastronomicznej

Branża gastronomiczna

W niewielu typach działalności higiena wywiera tak bezpośredni wpływ na zyski jak w przypadku hoteli, restauracji i kawiarni. Utrzymywanie prawidłowej higieny w branży gastronomicznej odgrywa zasadniczą rolę we wszystkich aspektach działalności – od kuchni, poprzez jadalnie i toalety, po strefę dostaw. Odpowiednie codzienne procedury higieniczne pomogą zapewnić bezpieczeństwo żywności oraz możliwie najwyższy poziom bezpieczeństwa zarówno dla gości, jak i personelu. Program Tork Clean Care oferuje szeroką gamę rozwiązań zapewniających utrzymanie czystości oraz bogatą wiedzę specjalistyczną dla branży gastronomicznej. Wspiera on szkolenie personelu i tworzenie procedur z zakresu higieny. Zawarte w nim wskazówki i treści dotyczące utrzymywania prawidłowej higieny osobistej oraz czyszczenia powierzchni gwarantują bezpieczeństwo – Twoich gości i pracowników.

Lepsze wrażenia gości

Klienci oczekują dziś, bardziej niż kiedykolwiek, wysokiej jakości obsługi, pozytywnych wrażeń oraz zrównoważonych rozwiązań. Tork tworzy produkty i usługi zapewniające lepsze wrażenia gości i personelu.
Dowiedz się więcej
Dwóch szefów kuchni przygotowujących posiłek w kuchni restauracyjnej

Powiązane produkty

Skontaktuj się!

W jaki sposób możesz stworzyć higieniczne i czyste miejsce pracy? Poproś jednego z naszych ekspertów o kontakt w celu umówienia produktów i rozwiązań Tork.