Tork_Bestx2_TOL_700x500_1.jpg
Branża przemysłowa

Tork poprawi wydajność Twojej firmy

18/03/2019

Produkty marki Tork, której właścicielem jest firma Essity, lider w zakresie profesjonalnych rozwiązań do utrzymania higieny znacząco poprawiają wyniki firmy.

Zastąp szmaty czyściwami przemysłowymi Tork i popraw wyniki audytu swojej firmy

Wyniki audytów przeprowadzanych przez klientów mają kluczowy wpływ na każdy biznes. Klienci podczas wizyty oczekują nowoczesnego, czystego i zorganizowanego środowiska pracy. Sterty brudnych szmat, często nadal używanych w zakładach produkcyjnych sprawiają, że nawet najnowocześniejsza hala wyposażona w najlepszej jakości sprzęt wygląda nieprofesjonalnie.
- Jednym z najprostszych i najszybszych sposobów, by poprawić wyniki audytu, jest używanie produktów Tork – profesjonalnych czyściw przemysłowych nowej generacji – przekonuje Wojciech Nizio, Regional Brand Activation Manager marki Tork. – Nasze nowoczesne dozowniki pozwalają utrzymywać czystość w miejscu pracy, co przekłada się na pozytywny wizerunek firmy. Pomaga to nie tylko utrzymać dotychczasowych kontrahentów, ale i zdobyć nowych.

Tradycyjne szmaty, wykonane z pociętych ubrań z różnych materiałów, nie zapewniają stałej jakości użytkowania. Czyściwa przemysłowe Tork zostały zaprojektowane z myślą o konkretnym zastosowaniu. Za każdym razem, przy użytkowaniu, oferują powtarzalną, wysoką jakość. Ta pewność pozwala czyścić szybciej, łatwiej i bardziej efektywnie. Czyściwa przemysłowe Tork są znacznie bardziej chłonne niż szmaty, a ponadto nie pylą i są antystatyczne. Dzięki czyściwom Tork oszczędzamy czas, wysiłek i ilość rozpuszczalnika wykorzystywanego do czyszczenia. Maleje również  ryzyko związane z przechowywaniem szmat nasączonych rozpuszczalnikiem.

Inwestycja w produkty Tork to bezpieczniejsze i bardziej wydajne miejsce pracy. Marka pomaga tworzyć, w oparciu o koncepcję zarządzania lean i podejście 5S, miejsca pracy, które przyczyniają się do zwiększenia satysfakcji pracownika i klienta oraz jednocześnie są bezpieczne i przyjazne środowisku. Używanie czyściw marki Tork oraz praca zgodnie z zasadami 5S zwiększa produktywność pracy i generuje oszczędności.

Istnieje możliwość skorzystania z darmowego okresu próbnego na produkty marki Tork, które są idealnie dopasowane do indywidualnych potrzeb miejsca pracy.