Utrzymuj kuchnię pod kontrolą z systemem Tork Reflex™

Zoptymalizuj rytm pracy w swojej kuchni

Umów się na darmową konsultację

Skontaktuj się z nami

Skontaktuj się z nami

Wprowadź imię
Wprowadź nazwisko
Wprowadź poprawny adres e-mail
Nie wprowadzono nazwy firmy
Nie wprowadzono numeru telefonu
Wprowadź wiadomość
500  
Please populate recaptcha
Ten formularz prosi o podanie danych kontaktowych, abyśmy mogli odpowiedzieć na Twoje zapytanie przez e-mail. Zapoznaj się z naszym regulaminem korzystania i polityką prywatności, aby uzyskać szczegółowe informacje o tym jak administrujemy i chronimy Twoje dane osobowe.
Potwierdź, że przeczytałeś/aś informacje dotyczące danych osobowych i regulamin korzystania.

Dziękujemy!

Zamknij

Co to jest rytm i dlaczego jest ważny?

M3 Kitchen - Reflex2018

Najlepszym sposobem na opisanie rytmu jest wydajność kuchni. Dzięki odpowiednim systemom i procedurom pracownicy mogą swobodnie poruszać się w kuchni zapewniając płynną obsługę. Dozownik do ręczników centralnie dozowanych Tork Reflex™ to idealne rozwiązanie do wycierania rąk oraz powierzchni w profesjonalnych kuchniach, zaprojektowany tak aby pasował do Twojego miejsca pracy.

Sprawdzone porady i podpowiedzi eksperta w dziedzinie optymalizacji funkcjonowania kuchni

Alan Kinsella przedstawia „C.H.E.F.S” wskazówki, jak usprawnić pracę i poprawić wydajność.

  • Kontrola

    Oceń sytuację i upewnij się, że na miejscu są odpowiedni liderzy i szefowie kuchni.

  • Higiena

    Upewnij się, że standard higieny jest utrzymany na najwyższym poziomie a miejsce pracy jest czyste od podłogi do sufitu.

  • Organizacja

    Upewnij się, że menu, planowanie i odpowiednia struktura jest wdrożona.

  • Finanse

    Zarządzaj wydajnością w przeliczeniu na godzinę pracy, ponieważ czas zawsze równa się pieniądz.

  • Systemy

    Daj managerom odpowiedni system do pracy i upewnij się, że pracownicy postępują zgodnie z wytycznymi.

  • "Rozwiązania do wycierania i czyszczenia Tork podnoszą poprzeczkę w zakresie standardów, promują konsekwentne praktyki w dziedzinie higieny i kreują lepszą atmosferę pracy, przyczyniając się do większej satysfakcji personelu kuchennego."
    Alan Kinsella – ekspert w obszarze optymalizacji funkcjonowania kuchni

Zaprojektowany tak aby nadążyć za Tobą

 Kluczowe korzyści systemu Tork Reflex:

  • Zoptymalizuj rytm pracy w swojej kuchni

    • Obracana końcówka, pozwala dozować ręcznik pod dowolnym kontem co poprawia dostępność.
    • Wskaźnik zużycia wkładu Tork gwarantuje z kolei, że nigdy nie zaskoczy Cię brak papieru.

  • Utrzymuj wysoki standard higieny

    • Użytkownik dotyka tylko odcinka, którego używa, co ogranicza ryzyko krzyżowego przenoszenia bakterii. 
    • Zdejmowana pokrywa ułatwia czyszczenie dozownika.

  • Kontroluj koszty i ogranicz generowanie odpadów

    • Dzięki dozowaniu pojedynczych odcinków jesteś w stanie kontrolować zużycie papieru. 
    • Wkłady starczają na dłużej, więc kuchnia doświadcza mniej przestojów. 

Nowa generacja systemu Tork Reflex
  • Zużycie mniejsze nawet o 37%
    * W porównaniu z tradycyjnymi systemami centralnego dozowania.

Do pobrania