Zadbaj o bezpieczniejszy odbiór zamówień i bezpieczniejszą dostawę

Zadbaj o bezpieczniejszy odbiór zamówień i bezpieczniejszą dostawę

Twój przewodnik przedstawiający higienę krok po kroku poza lokalem gastronomicznym

Jedzenie poza lokalem gastronomicznym zyskuje coraz większe znaczenie w branży gastronomicznej – jest to trend, który przyspieszył w związku z wydarzeniami w roku 2020. Klienci przeznaczają pieniądze na jedzenie na wynos, z dostawą lub z punktów drive-thru. Z uwagi na to, że oczekiwania gości związane z higieną są jak nigdy wcześniej bardzo wysokie, jest rzeczą zasadniczą, by restauratorzy gwarantowali higieniczne wrażenia i informowali klientów o swoich wysiłkach w tej dziedzinie w czytelny sposób.


Czytaj dalej, aby poznać nasz 4-stopniowy proces mający na celu zapewnienie higieny poza lokalem gastronomicznym.

Zapewnij czystość w kuchni i zatroszcz się o higienę pracowników

Wyeksponuj w strategicznych miejscach plakaty przypominające pracownikom, kiedy i w jaki sposób należy myć ręce

Zadbaj o torby na zamówienia na wynos

Spersonalizuj artykuły higieniczne, takie jak serwetki, chusteczki dezynfekujące i pieczęcie zabezpieczające torby na zamówienia na wynos

Zadbaj o strefę odbioru zamówień

Wykorzystaj oznakowania dla gości i dostawców

Zadbaj o dostawę

Zapewnij dostawcom środki oraz chusteczki dezynfekujące, by mogli dbać o higienę rąk w drodze

Praktyczne narzędzia zapewniające higienę

Narzędzia